Stilog:

Om oss

Om oss

En redovisningsbyrå som hjälper företag att uppnå sina mål.

Vi finns i Bålsta och Uppsala!

Om oss, Stilog.

Stilog AB grundades 2005 av Liselotte Tjernlund som är civilekonom med mångårig erfarenhet av ekonomiarbete på alla nivåer. Verksamheten har sedan dess vuxit i lugn takt och 2012 bildades dotterbolaget Stilog Redovisning AB.

Verksamheten har en uttalad ambition att fortsätta växa och i dagsläget har vi kontor i både Bålsta och Uppsala.

 

Malin Malmström som arbetat på Stilog sedan 2014 är ansvarig för den operativa driften i Uppsala och även delägare i bolaget. Malin har lång erfarenhet av att ha arbetat som redovisningskonsult och är auktoriserad hos SRF.

Helena Ridderstråle som hoppade på Stilogs resa 2018, ansvarar för den operativa driften i Bålsta och är också delägare i bolaget. Helena har en lång och bred erfarenhet av redovisning både som anställd ekonomiansvarig och konsult hos ett flertal olika stora företag

Info SRF Auktoriserad byrå

  • Vi följer Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag
  • Vi har en ansvarsförsäkring
  • Vi genomgår kontinuerlig kvalitetsuppföljning
  • Vi uppfyller kravet på aktualitetsutbildning för våra konsulter

Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter® och redovisningsföretag arbetar enligt gällande branschstandard, Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex baseras på nordiska principer för redovisningstjänster och ersätter från januari 2018 den tidigare Reko-standarden. Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet ”rätt från början”

Genom att anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult får du rätt kompetens, effektiva kvalitetssäkrade rutiner, flerårig erfarenhet och en naturlig rådgivare som fungerar som företagets bollplank i frågor som rör ekonomi, administration och företagande.

Vad du bör veta om oss:
Stilog:

Varför välja Stilog?

Vi på Stilog sätter kunden i fokus och anpassar uppdraget efter önskemål. Vi är engagerade, flexibla, tillgängliga och professionella.

Hur kan vi hjälpa dig?

Stilog erbjuder ett komplett utbud av ekonomitjänster med hög kvalitet och servicenivå. Stilog sätter det personliga mötet i fokus.

”Vår styrka  är att vi har bredden att hjälpa till med allt inom ekonomi. Vi är bra på att förstå våra kunders behov och lägger högsta vikt på kundbemötande och tillgänglighet. Vi använder smidiga digitala lösningar och håller hög kvalitet vad gäller tjänsteleverans. På så sätt hjälper vi våra kunder att lyckas med sitt företagande.”

Helena Ridderstråle

Malin Malmström

”Mitt mål som konsult är att tillgodose varje kunds behov och hjälpa kunden att bli lönsam i sin verksamhet. Förtroende är den viktigaste parametern för ett gott samarbete och jag lägger stor vikt vid det personliga mötet. Jag vill vara en långsiktig samarbetspartner som ger kunderna det stöd de behöver för att nå dit de vill.”

Trogna kunder