Jobba hos oss

Har du lust att ansluta dig till vårt team? Nedan hittar du de lediga jobb som finns hos oss just nu. Hittar du inget där är vi ändå alltid intresserade av att träffa kompetenta, spännande människor. Maila oss och berätta mer om dig och varför du är intresserad av att arbeta hos oss. Skicka ditt CV tillsammans med ett personlig brev till oss på malin@stilog.se

 

Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Vi söker en redovisningskonsult till vårt kontor i Bålsta. Du kommer arbeta självständigt med uppdrag inom företagsekonomi, både på vårt kontor och ute hos kund. Du kommer ingå i vårt team och ha eget kundansvar. I arbetsuppgifterna ingår bokföring, avstämningar, lönehantering, årsbokslut, inkomstdeklarationer samt rådgivning inom beskattning och ekonomi. Du förväntas även arbetsleda mer juniora medarbetare och bidra till merförsäljning.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom flera olika branscher och med olika bolagsformer. Vi erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap och utveckling.

Du har utbildning inom företagsekonomi och erfarenhet av redovisningsverksamhet på redovisningsbyrå eller revisionsbyrå. Alternativt har du flerårig erfarenhet av arbete med ekonomi på mindre eller medelstora företag. Helst är du redan auktoriserad redovisningskonsult men det viktigaste är att du arbetat med redovisning i flera år och kan allt från löpande bokslut till årsredovisning och deklaration. Viktiga egenskaper är eget driv, noggrannhet, ansvarstagande, kommunikationsförmåga och social kompetens.