Stilog

Jobba hos oss

Vi vill bli fler i vårt team

Vill du jobba med oss på Stilog och vara en del av vår tillväxtresa?

Stilog Redovisning är en redovisningsbyrå som är i en expansionsfas. Vi är för närvarande två delägare som driver det och arbetar som konsulter och vi jobbar aktivt för att vara professionella, proaktiva och personliga. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas med sitt företagande. Samtidigt har vi en god stämning och roligt medan vi arbetar.

Stilog Redovisning är en SRF auktoriserad byrå och vi kommer att rekrytera personer som är auktoriserade redovisningskonsulter eller som vill bli det. Hos oss finns goda möjligheter att vara delaktig i att forma din och vår arbetsplats samt att hjälpa oss att växa. Vi premierar och har incitament för dig som hjälper oss att lyckas.

När vi rekryterar kommer din personlighet att vara det vi värdesätter mest. Både vi och du kommer att trivas med varandra om du är en glad, social, nyfiken och driven person med en vilja att utvecklas.

Konsultrollen

För att trivas i rollen som konsult behöver du vara prestiglös, strukturerad, självgående och lösningsorienterad samt klara av situationer under press. Andra egenskaper som är viktiga är en positiv grundinställning för att kunna se möjligheter och en vilja att hjälpa andra. 

Rollen som redovisningskonsult är på samma gång monoton och varierande. Det är en tillgång att kunna vara ambivert, det vill säga att både vara extrovert och att kunna fokusera på självständigt arbete.

Det är väldigt mycket samma typ av arbetsuppgifter som t.ex. löpande bokföring, löner, avstämningar, bokslut, deklarationer, ekonomisk rådgivning och rapportering.  Samtidigt är våra kunder är väldigt olika både gällande storlek på företag och uppdrag samt bransch och mängden arbetsuppgifter. Arbetet innehåller mycket kontakt med kunderna samt deras samarbetspartners. Det inträffar hela tiden händelser som påverkar deras företagande och som påverkar vårt arbete.

Våra konsulter arbetar även med att sälja in uppdrag till nya kunder samt verkar för merförsäljning.

Affärssystem

Stilog Redovisning jobbar digitalt – mestadels i Fortnox men även i våra kunders olika ekonomiprogram. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox, Visma bokslut och skatt samt Excel. Det är också en fördel om du har lätt för att lära och en vilja att upptäcka nya system.

Autoriserad redovisningsbyrå.

Stilog erbjuder ett komplett utbud av ekonomitjänster med hög kvalitet och servicenivå. Stilog sätter det personliga mötet i fokus.

Ring oss!

Personliga mötet i fokus!