Redovisningskonsult:

Utvecklande roll inom revision

Stilog Redovisning AB söker en redovisningskonsult till vårt kontor i Uppsala

Vi söker en SRF auktoriserad redovisningskonsult eller dig som vill blir det. Du behöver vara en glad, social och driven person med en vilja att utvecklas. Ytterligare egenskaper som är viktiga för att trivas i rollen är en positiv grundinställning och en vilja att hjälpa andra.

Stilog Redovisning är en redovisningsbyrå som är i en expansionsfas. Företaget har funnits sedan 2012 och sedan hösten 2022 är vi två delägare som driver det och arbetar som konsulter. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas med sitt företagande genom att vara proffessionella, proaktiva och personliga. Vi har en god stämning och roligt medan vi arbetar.

Nu söker vi en person och på sikt fler som vill vara en del av vår tillväxtresa. Hos oss finns goda möjligheter att vara delaktig i att forma din och vår arbetsplats samt att hjälpa oss att växa. För dig som vill bli auktoriserad utformar vi ett specialerbjudande.

Vi premierar och har incitament för dig som hjälper oss att lyckas.

Uppdragsbeskrivning

Tjänstens arbetsuppgifter är varierande med inriktning både på redovisning och affärsrådgivning. Du kommer att bistå företagare med löpande bokföring, bokslut, deklarationer, ekonomisk rådgivning och rapportering, samt övriga eventuella kontakter med deras samarbetspartners. Det ingår också att sälja in uppdrag till nya kunder samt att verka för merförsäljning.

Dina primära arbetsuppgifter

Löpande bokföring och avstämningar
Löner
Deklarationer
Bokslut och årsredovisningar
Rådgivning och rapportering
Försäljning av uppdrag till nya och befintliga kunder

Personlig profil:

Vi söker dig som är självgående och lösningsorienterad samt klarar av situationer under press. Du behöver vara social, strukturerad, nyfiken samt ha en vilja att utvecklas. Du är prestigelös, har en positiv grundinställning och ser nya möjligheter.

Stilog Redovisning jobbar digitalt – mestadels i Fortnox men även i våra kunders olika ekonomiprogram. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox, Visma bokslut och skatt samt Excel. Det är också en fördel om du har lätt för att lära och en vilja att upptäcka nya system.

Det är ett krav att du vill bli auktoriserad redovisningskonsult eller att du redan är det. Har du en ekonomisk utbildning i grunden är det meriterande men det viktigaste för oss är att du har en vilja att utvecklas.

I och med att det är mycket kundkontakt så är det viktigt att du, helt obehindrat, kan kommunicera på svenska i både tal och skrift.

Övrig information:

Start: 2023-02-01
Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ned innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta info@stilog.se.